NJOFTIM PËR MEDIA

Të shtunën zhvillojmë ndeshjen e javës së 29-të të këtij edicioni përballë ekipit FC Liria nga Prizreni.

Klubi ynë DRITA nesër do të mbajë konferencë për media, ku para gazetarëve do të paraqitet kryetrajneri Zekirija Ramadani dhe futbollisti Juan Camilo Mesa.

Konferenca fillon në ora 14:15 dhe mbahet në zyret e klubit te stadiumi sintetik (te rrethi).

𝐅𝐂 𝐃𝐑𝐈𝐓𝐀